Καλώς ήλθατε στο χωριό ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ... στο blog μας θα βρείτε έγκυρη ενημέρωση και ευχάριστη ψυχαγωγία ...γράψτε μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας ... θα χαρούμε ιδιαίτερα αν εγγραφείτε ως αναγνώστες μας και ενδυναμώσετε "ψηφιακά" το χωριό μας.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ

Αγαπητοί φίλοι, σήμερα σας παραθέτουμε το πρόγραμμα των 3 τελευταίων ημερών των εκδηλώσεων που θα γίνουν για το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2010 και θα διεξαχθούν στον Δήμο μας με αποκορύφωμα την παρέλαση των αρμάτων και των πληρωμάτων τους στον κεντρικό δρόμο της Σκάλας την Κυριακή 7/2/2010 .
Επισημαίνουμε πως στην παρέλαση θα λάβει μέρος και ομάδα (παιδιών) από το χωριό μας με το όνομα "ΣΗΜΑ ΚΑΜΠΑΝΑ".
Θα περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε και να χειροκροτήσουμε τους καρναβαλιστές μας για το κέφι και την ζωντάνια που θα μας μεταδώσουν.
Εν αναμονή σε επόμενη ανάρτηση φωτογραφιών του γκρουπ της ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ και των θεατών του καρναβαλιού.
Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου

Θα υπάρχει Γαϊτανάκι από το «Χορευτικό Όμιλο Σκάλας» στην Πλατεία Πηγών στις 8 το βράδυ όπου θα ακουστούν παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια.

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου

Θα γίνει "Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού" με αφετηρία την Πλατεία Πηγών Σκάλας που θα διακρέσει από τις 11 το πρωϊ έως τις 4 το απόγευμα.

Επίσης θα γίνει πάρτι «μασκέ»με μουσική που θα παίξει ο dj Σπύρος στις 8:30 το βράδυ.

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου

Θα διεξαχθεί το «Λακωνικό Καρναβάλι 2010» με παρέλαση των αρμάτων στον κεντρικό δρόμο της Σκάλας στις 4 το απόγευμα.

Θα ακολουθήσει ρίψη βεγγαλικών, ενώ η διοργάνωση θα λήξει με λαϊκό γλέντι που θα γίνει στην Πλατεία Πηγών, στην τέντα του Παγοδρομίου με μουσική από την ορχήστρα «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ».

ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΗ ΑΠΟΚΡΙΑ / ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ / ΚΟΥΛΟΥΜΑ