Καλώς ήλθατε στο χωριό ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ... στο blog μας θα βρείτε έγκυρη ενημέρωση και ευχάριστη ψυχαγωγία ...γράψτε μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας ... θα χαρούμε ιδιαίτερα αν εγγραφείτε ως αναγνώστες μας και ενδυναμώσετε "ψηφιακά" το χωριό μας.

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ

"Κάπου κοντά μας υπάρχει μιά ψυχή που δυστυχεί... δεν έχει τα άμεσα τα προς το ζήν. Την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, όλοι οφείλουμε να νοιαστούμε τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπο..."



Συγχωριανοί Στεφανιώτες, σας ενημερώνουμε πως ο Σύλλογος Γυναικών Στεφανιάς, ξεκίνησε μια προσπάθεια Συλλογής Τροφίμων για το Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης, το οποίο με την σειρά του θα τα διαθέσει σε άλλο δικό του ίδρυμα που χρειάζεται βοήθεια.
Για αυτόν τον λόγο, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου καλεί τους ιδιαίτερα ευαίσθητοποιημένους κατοίκους του χωριού μας και τους πολίτες του Δήμου μας που θέλουν να συνδράμουν στην επίτευξη της δράσης, να βοηθήσουν στην συγκέντρωση αγαθών που θα γίνει στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Στεφανιάς. Τα προσφερόμενα υλικά θα πρέπει να είναι συσκευασμένα και να μην έχει περάσει η ημερομηνία λήξης τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε ιδανικά τρόφιμα : παιδικές τροφές, γάλατα, όσπρια, κονσέρβες, μακαρόνια, ρύζι, αλεύρι, ζάχαρη κ.λ.π Η χρονική διάρκεια της προσφοράς και οι ώρες παράδοσης θα είναι από Δευτέρα 15 Μαρτίου έως Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010 και ώρες από 6 έως 7 το απόγευμα.

Καλός ο σκοπός, λίγο το κόστος. Αξίζει και μπορούμε όλοι να συνδράμουμε!