Καλώς ήλθατε στο χωριό ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ... στο blog μας θα βρείτε έγκυρη ενημέρωση και ευχάριστη ψυχαγωγία ...γράψτε μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας ... θα χαρούμε ιδιαίτερα αν εγγραφείτε ως αναγνώστες μας και ενδυναμώσετε "ψηφιακά" το χωριό μας.

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ



Η γιορτή - θεσμός για το χωριό μας, είναι γεγονός !!!
Πιστός στο ετήσιο ραντεβού του ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ, διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι την εκδήλωση "ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ", η οποία γίνεται για 18 συνεχόμενη χρονιά και αποτελεί την μοναδική γιορτή εσπεριδοειδών στον νομό Λακωνίας.
Τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου και τις πρώτες του Ιουλίου, ο Σύλλογος Γυναικών Στεφανιάς σε συνεργασία με φορείς από τον ΔΗΜΟ ΣΚΑΛΑΣ και άλλων λακωνικών συλλόγων, διοργανώνουν μία σειρά εκδηλώσεων που έχει ως κύριο θέμα την προβολή του λακωνικού πορτοκαλιού. Οι εκδηλώσεις που έχουν μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή επισκεπτών από όλο τον νομό καλύπτουν τους τομείς : του πολιτισμού, των τεχνών, του αθλητισμού, των γραμμάτων και του τύπου.
Οι φετινές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν την 30η ΙΟΥΝΙΟΥ, την 1η ΙΟΥΛΙΟΥ, την 3η ΙΟΥΛΙΟΥ και την 4η ΙΟΥΛΙΟΥ 2010, στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου της Στεφανιάς, καθώς και στην κεντρική πλατεία του χωριού.
Σύντομα θα αναρτήσουμε τόσο την αφίσα της γιορτής όσο και το φετινό πρόγραμμα για την ενημέρωσή σας.