Καλώς ήλθατε στο χωριό ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ... στο blog μας θα βρείτε έγκυρη ενημέρωση και ευχάριστη ψυχαγωγία ...γράψτε μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας ... θα χαρούμε ιδιαίτερα αν εγγραφείτε ως αναγνώστες μας και ενδυναμώσετε "ψηφιακά" το χωριό μας.

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΩΝ ΠΙΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ

Αγαπητοί αναγνώστες μας, σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 06 Ιανουαρίου 2011, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.

(Κείμενο για την εκδήλωση και φωτογραφίες, θα δείτε μετά την εκδήλωση στο blog του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς)


Αντίστοιχα, την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Νέων Στεφανιάς ("ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ") στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.

(Κείμενο για την εκδήλωση και φωτογραφίες, θα δείτε στο παρόν blog)


Καλεσμένοι και στις 2 εκδηλώσεις των συλλόγων είστε όλοι εσείς οι φίλοι των συλλόγων, οι φίλοι των blogs, οι κάτοικοι της Στεφανιάς και των γύρω περιοχών που θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας κάποιες ευχάριστες στιγμές, να συναντήσετε τους φίλους σας και να ξεκινήσουμε όλοι μαζί με ευχές την καινούργια χρονιά.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ

Το BLOG της ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ σας εύχεται :
υγεία, ευτυχία, εργασία και τύχη
σε εσάς και στις οικογένειές σας.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ
(ευχές για θετικές εξελίξεις στην χώρα μας το 2011)

ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Aγαπητοί Στεφανιώτες και φίλοι,
Αύριο είναι η γιορτή του Αγίου Ελευθερίου και της Αγίας Άνθιας.
Έτσι λοιπόν όπως κάθε χρόνο στις 15 Δεκεμβρίου, στην κεντρική εκκλησία της Στεφανιάς στον Άγιο Δημήτριο, όπου συστεγάζεται και ο Αγιος Ελευθέριος, -η μοναδική εκκλησία του Αγίου Ελευθερίου σε όλον τον νομό Λακωνίας, - θα τελεστεί λειτουργία και μετά το πέρας, στην μνήμη του Αγίου θα μοιραστούν νηστίσιμες πίτες και γλυκά φτιαγμένα από τις γυναίκες της Στεφανιάς (μια συνήθεια που τείνει να γίνει πλέον έθιμο στο χωριό μας κατά τον εορτασμό του Αγίου Ελευθερίου).
Σας περιμένουμε όλους.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΥΤΕΡΗΔΕΣ,
ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΕΣ- ΑΝΘΟΥΛΕΣ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

(VODAFONE) ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑ , (COSMOTE) ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ MANIATEΣ 1 & 2